۱۳۸۸ بهمن ۲۷, سه‌شنبه

تبدیل کارخانه بافت آزادی به بازداشتگاه موقت


 
جنبش راه سبز (جرس) :
کارخانه بافت آزادی در غرب میدان آزادی روز 22 بهمن تبدیل به بازداشتگاه شده بود .
به گزارش یک شاهد عینی در این این بازداشتگاه 50 مرد و 20 زن محبوس بوده اند که در پایان روز از این بازداشتگاه به اوین منتقل شدند .
گفتنی است که این بازداشتگاه موقت کارخانه پارچه بافی است .نام این بازداشتگاه در حالی فاش می شود که شاهدان عینی از مسجد امیر نیز به عنوان یکی دیگر از بازداشتگاه ها ی آن روز نام می برند .
علی کروبی پسر مهدی کروبی نیز در مسجد امیر بازداشت بوده است .لازم به ذکر است که امروز دادستان تهران خبر دستگیری وی را دروغ دانست و گفت او باید برای بازداشت بودنش مدرک بیاورد!

--
کبک آگاه است
به امـــــ/\ـــــد آزادی

قاچاق کالا و ارز؛ توطئه سیاسی یا ضعف اقتصادی؟



رادیو آلمان:
رسانه‌های ایران اعلام کردند که طبق گزارشهای رسمی سال گذشته بیش از ۲۰ میلیارد دلار کالای قاچاق کشف شده است. این در حالی است که ایران در سال گذشته رسما بیش از ۶۸ میلیارد دلار کالا وارد کرده است.
به گزارش خبرگزاری کار ایران، بخش عمده‌ای از کالاهاى کشف شده به کالاهاى یارانه‌اى همچون سبد سوختى اختصاص دارد. پوشاک و کالاهاى مصرفى نیز سهم بزرگی از کالاهای قاچاق را تشکیل می دهند.
در همین حال کارشناسان اقتصادی، دولت را به علت ضعف در کنترل و کاهش قاچاق کالا و ارز مورد انتقاد قرار می دهند. طبق آخرین آمار رسمى ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز دولت محمود احودی نژاد که در سال ۱۳۸۶ منتشر شده، میزان کالاى قاچاق ثبت و ضبط شده معادل ۱۳میلیارد دلار اعلام شده بود.
این در حالی است که بر اساس گزارش‌های رسمی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سال ۱۳۸۳، قاچاق کالا و ارز به میزان ۶ میلیارد دلار بوده که این رقم در مقایسه با رقم ۲۰ میلیارد دلار فعلی رشد دو نیم برابری را نشان می‌دهد. این در حالی است که در این مدت میزان واردات رسمی کالا نیز به همین میزان رشد داشته است.

قاچاق کالا و ارز؛ توطئه سیاسی یا ضعف اقتصادی؟
گزارش ویژه ستاد قاچاق کالا و ارز در سال ۱۳۸۶، دولت محمود احمدی نژاد را برآن داشت تا نسبت به اجراى سهمیه‌بندى بنزین اقدام کند، زیرا بخش قابل توجهى از پرونده‌هاى مربوط به آن را قاچاق سوخت تشکیل می‌‌دادند. اما گزارش‌های فعلی بیانگر انست که نه تنها این سیاست موفق نبوده بلکه عملا دولت طى پنج سال گذشته، کار ویژه‌ای براى مقابله با قاچاق صورت نداده است.
کارشناسان اقتصادی معتقدند پدیده قاچاق معلول سیاستهای اقتصادی است لذا باید عوامل و ریشه‌های پدیدآورنده این معلول مشخص و با آن مبارزه شود. این کارشناسان بر این باورند قاچاق کالاها و ارز ناشی از فقدان پاسخ مناسب به نیازهای اقتصادی جامعه است و تا زمانی که این نیاز وجود داشته باشد، چه در داخل ایران و چه خارج ایران، و پاسخ اقتصادی درخصوص عرضه مناسب به این تقاضا داده نشود تمامی اقدامات و سیاست گذاری‌های ضربتی و موردی بی‌اثر خواهد بود.
با این وجود وزیر دادگستری ایران معتقد است افرادی که علیه همه مقدسات نظام وارد فتنه شده‌اند در مباحث اقتصادی نیر دارای برنامه هستند. آقای مرتضی بختیاری مدعی است که اگر ستاد مبازره با قاچاق کالا و سازمان تعزیرات حکومتی و سایر دستگاه‌های مرتبط با این امر در کنار هم و با برنامه مشخص فعالیت نکنند، به طور حتم در اجرای این برنامه با مشکلات عدیده و توطئه‌های زیادی مواجه می‌شوند.
به نظرمی‌رسد روایج چنین دیدگاهی در مبارزه با پدیده قاچاق و اکتفا به برخوردهای انتظامی و قضایی بدون اصلاح ساختار بیمار اقتصادی و مقرراتی که موجب تشدید قاچاق کالا و ارز می‌گردد، شرایط را روزبه‌روز وخیم‌تر خواهد نمود. همچنین جهت گیری سیاستهای وارداتی کشور به سمت واردات کالاهای تجاری سودآور، توان رقابتی تولیدات داخلی در مصاف با تولیدات خارجی را به شدت کاهش خواهد داد.
بر اساس آخرین آمار اعلام شده از سوى گمرک ایران، میزان واردات کالا در شش ماه نخست سال ۱۳۸۸، بیش از ۲۳ میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار مى باشد، توجه به این امار و با در نظر گرفتن آمار احتمالی قاچاق کالا و ارز در طول این مدت می توان نتیجه گرفت، چه به صورت رسمى و چه غیر رسمى، درهای بازارهای ایران بر روى کالاهاى خارجى باز است. 

--
کبک آگاه است
به امـــــ/\ـــــد آزادی

تجاوز به حریم خانواده ها توسط مدعیان حکومت عدل علی




هشت ماه پس از کودتای ۲۲ خرداد ۸۸ ، رژیم اسلامی، بر حجم بازداشتها و صدور احکام اعدام تظاهر کنندگان و زندانیان سیاسی و اجتماعی در سراسر ایران افزوده است.
ماه هاست که گروه ضربتی لباس شخصی ها در برابر چشمهای حیرت زده ناظران داخلی و بین المللی با شدت و خشونت بی سابقه ای، تظاهرات آرام و توأم با سکوت چند میلیونی مردم در سراسر کشور را در هم می کوبد و ضمن کشتن و مجروح کردن و بازداشت جمع کثیری از هموطنان بی گناه، به دانشگاه ها، خوابگاه های دانشجویان و حتی منازل مردم حمله ور شده و علاوه بر ضرب و شتم شدید دانشجویان و دیگر شهروندان و تخریب لوازم و وسایل آنان، بالغ بر هزاران نفر از مردمی را که گناهی جز مشارکت پرشور و آرام و متین در انتخابات ریاست جمهوری و اعتراضات متعاقب آن نداشتند، بازداشت و روانه زنداتها کرده است. زنانی زندانی شدند و به آنها تجاوز شد که گناهی جز آزادی خواهی و حق جویی نداشته اند. این هتک آبروی یک نظام مدعی عدل علی است که زنان را که سمبل رأفت و شفقت و افتخار یک ملّتند، به زندان بیافکند.
عاملین این خشونت و کشتار برای توجیه اقدامات مغایر با قانون، دین و حقوق انسانی به عادت و روال همیشه، میلیون ها مردم معترض را به آشوب طلبی، مزدوری بیگانگان و تدارک انقلاب مخملی و براندازی و اقدام علیه امنیت و محاربه متهم کرده اند و احکام اعدام برای جوانان صادر می کنند.

آیا تقلب هایی که در انتخابات صورت گرفت و اقدامات خشن بعد از آن، همه برای پاسداری آزادی و حق رأی مردم، تحقق عدالت یا حفظ اساس جمهوریت نظام بود؟
آیا غیر از این است که آنها عملاً حق آزادی انتخاب را از مردم سلب و بنیان نظام را متزلزل کردند و موجب بروز بیزاری نسبت به مدعیان مذهب عدل علی میان جوانان شدند؟
چه کسی است که نداند در نبود آزادی قلم و بیان و حاکمیت مردم و در نبود مطبوعات و احزاب مستقل و در حالی که هر نوع انتقاد به سیاست های حکومت با اتهام تشویش اذهان یا تبلیغ برضد نظام سرکوب می شود، حفظ کشور از خطر وابستگی و دادن امتیازات استقلال شکن به بیگانگان بسیار دشوار است.

--
کبک آگاه است
به امـــــ/\ـــــد آزادی

حسن غفوری فرد: تورم سال آینده تا 40 درصد خواهد بود !



شبکه جنبش راه سبز (جرس): جسن غفوری فرد، عضو هیئت رئیسه مجلس در  خصوص نرخ تورم در سال آتي  گفت: احمدی نژاد زمان ارائه لايحه بودجه 89 گفت با توجه به اجراي هدفمند كردن يارانه‌ها در سال آينده، نقدينگي در جامعه جمع مي‌شود. به زعم ايشان به اين ترتيب، تورم به 10 درصد و در نيمه راه اجراي برنامه پنجم به 5 درصد خواهد رسيد. اما به نظر بنده اين پيش‌بيني غيرواقعي است. چرا كه آزاد كردن قيمت‌ها موجب تورم خواهد شد.
اين نماينده مجلس با تاكيد بر اينكه تورم در سال آتي از سال قبل بيشتر خواهد بود، يادآور شد: برخي كارشناسان اقتصاد بر اين باورند كه با اجراي هدفمند كردن يارانه‌ها و آزاد كردن قيمت‌ها، تورم در سال آتي 50-40 درصد خواهد بود و اين با سخن رئيس‌جمهور مبني بر اينكه هدفمند كردن يارانه‌ها خاصيت تورم‌زايي ندارد، در تناقض است.
وي افزود: اميدوارم كه تورم در سال آتي كمي از سال قبل بيشتر باشد. اما اين فقط اميد است و نظر علمي پشت آن نيست.
عضو هيات‌ رئيسه مجلس با بيان اينكه وابستگي به نفت در لايحه بودجه سال 89 افزايش يافته است، تصريح كرد: وابستگي به نفت در لايحه بودجه 89 نه‌ تنها كاهش نيافته است بلكه در مقايسه با بودجه سال 88 رشد داشته و به 55 درصد رسيده است.
غفوري‌فرد با اشاره به عدم افزايش بودجه جاري كشور در لايحه بودجه 89 به ويژه در بخش درآمد كاركنان دولت، از اصلاح قطعي اين موضوع در مجلس هنگام بررسي نهايي لايحه بودجه خبر داد و افزود: مجلس با تغييراتي در يارانه‌ها، مبالغ عمراني و درآمدهاي دولتي لايحه بودجه 89 را به تصويب خواهد رساند.
--
کبک آگاه است
به امـــــ/\ـــــد آزادی